INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Loco festival

Benvolguts/benvolgudes,

Des de la Comissió “Loco Festival” de l’institut Can Roca, ens complau informar-vos que l’alumnat de 1r d’ESO ha col·laborat amb ACNUR, Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats. 

En concret, els nens i nenes han estat involucrats mitjançant diverses accions altruistes per recaptar diners. Per una banda, s’han venut productes benèfics proporcionats per l’ONG mateixa: “bosses, braçalets, samarretes i xapes”. En conseqüència, els nostres alumnes es van emportar uns quants articles per als seus amics, familiars i coneguts; a més, van muntar diverses paradetes els dies 10 i 17 de maig durant l’esbarjo i el divendres 20 de maig a la tarda aprofitant la cursa de les Gotes del Níger. Per altra banda, des de les tutories s’ha organitzat una gimcana, gràcies a la qual s’han venut nombrosos tiquets. Aquesta –que es podia realitzar en qualsevol moment de la setmana– va tenir lloc pels carrers limítrofs de l’institut i consistia a la resolució de 6 reptes. 

S’ha aconseguit, doncs, un total de 980 euros, que ja s’ha ingressat a ACNUR. Aquesta quantia s’ha destinat al programa “Educa un Niño” en països com Camerun, Iemen, Kenia, Malàisia, Txad, Síria, Sudan, etc. En definitiva, s’invertirà en la construcció d’escoles, en la contractació de professorat qualificat i en l’adquisició de material escolar i de productes d’higiene infantil. 

Per concloure, voldríem agrair encaridament totes aquelles persones que han estat implicades de qualsevol manera: “venent, comprant i organitzant”. 

Moltes gràcies, 

Comissió Loco Festival 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: