INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Sortida al Born Centre de Cultura i Memòria

Durant el mes de maig, l’alumnat de 2n d’ESO va fer una visita a les restes arqueològiques del Born, a Barcelona. En el marc d’una investigació històrica que estan fent a les aules durant les sessions de ciències socials, els nois i noies van poder visitar l’escenari de la guerra de successió. Van poder baixar al jaciment i trepitjar els carrers i les cases de les persones que van viure a Barcelona fa més de tres-cents anys. A més, van poder veure alguns dels centenars d’objectes que es van trobar a les excavacions arqueològiques (plats, gots, joies, pipes i fins i tot joguines). Esperem que amb aquesta visita, l’alumnat pugui comprendre millor la vida d’aquelles persones i pugui completar la recerca històrica que fan a l’aula.

L’equip docent de 2n d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: