INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Cursa solidària “Gotes pel Níger”

Us informem que el divendres 20 de maig a l’institut es farà la cursa solidària “GOTES PEL NÍGER”, un circuit amb diverses proves esportives i una cursa final.

Es tracta d’un esdeveniment que estem organitzant l’alumnat de 1r de Batxillerat i de 3r d’ESO, en què podran participar tots i totes les alumnes del Can Roca amb familiars i amics, en equips de 3 a 5 persones.

Caldrà inscriure’s entre el 25 d’abril i el 2 de maig a l’hora del pati. El dret d’inscripció és de 2 euros per participant, que s’ingressaran a UNICEF perquè es pugui portar a terme un projecte que té com a objectiu garantir aigua potable i sanejament a les escoles de Níger, cosa que no només assegura la salut dels infants i adolescents d’aquest país africà, sinó que també facilita que assisteixin a l’escola.

Durant el segon trimestre l’alumnat de 3r ESO hem treballat un tema anomenat “L’AIGUA ÉS VIDA”, que ens ha servit per entendre que, malgrat que l’aigua és un dret humà, hi ha moltes zones del món com Níger que no tenen accés a l’aigua potable ni sanejament suficients. Us enllacem algun dels treballs que hem fet per si voleu saber-ne més.

Us animem a participar-hi, ja que és per una bona causa i ens ho passarem molt bé!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: