INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Nou logo biblioteca

L’alumnat de 4t de l’ESO haa creat el nou logotip de la biblioteca del centre. A partir d’un projecte desenvolupat a la matèria d’Educació Visual i Plàstica, amb el dibuix tècnic com a eina, els nois i noies han volgut representar els conceptes i les emocions que defineixen el que per ells significa la biblioteca del centre.

La selecció del logo guanyador s’ha efectuat per votació oberta i democràtica entre el personal docent i l’alumnat del centre. El logotip seleccionat, en paraules del grup guanyador, vol simbolitzar un espai únic en les seves vides, ordenat, de protecció i concentració que els fa sentir segurs.

Desitgem que us agradi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: