INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Manifest “Dia contra el càncer”

Des que va començar la pandèmia causada per la COVID-19 fa dos anys, els mitjans de comunicació només mostren imatges relacionades amb els danys que provoca aquesta síndrome respiratòria: “centres d’atenció primària i hospitals col·lapsats”, “defuncions en massa”, “trastorns psicològics agreujats”, “privació de llibertats bàsiques, etc.”

Aquesta situació -que tant ens ha angoixat pel seu caràcter inusual- ha menyspreat, malauradament, d’altres afeccions ja existents des de temps immemorial. Una d’elles seria el càncer que sofreixen, per desgràcia, moltes persones sense distinció d’edat.

En conseqüència, ens agradaria visibilitzar, mitjançant unes poques paraules, tots aquells i aquelles que lluiten contra aquesta malaltia que arrabassa tantes vides al llarg de l’any i destrueix greument la quotidianitat del que la pateix. A més, no oblidarem qui s’encarreguen de proporcionar les cures adequades als convalescents: amics, familiars, personal sanitari, etc. En efecte, realitzen una tasca força altruista i desinteressada –digna d’encomi– en vetllar perquè no els hi falti cap atenció.

Per concloure, el coratge té un grau considerable de manifestacions; una d’elles seria aquesta pugna incessant per vèncer les dificultats i recuperar el somriure innat que caracteritza molts, i moltes, de vosaltres. Us desitgem un prompte restabliment perquè torneu aviat a la normalitat que vau deixar enrere. En definitiva, molta força i molt d’ànim! La victòria és cada vegada més a prop.

Atentament,

L’equip docent de l’institut Can Roca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: