INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Jornada de portes obertes, dies 3 i 5 de març

S’acosten les dates de la preinscripció, prevista entre el 9 i el 21 de març. Aquest any, encara marcat per la pandèmia, hem pensat fer dues activitats diferenciades de portes obertes, per ajustar-nos a les recomanacions que ha publicat el departament d’Educació.

Reunió informativa telemàtica: Serà el dijous 3 de març. Hi haurà dos torns, el primer a les 18.00 hores i el segon a les 19.00 hores. Si voleu assistir a la xerrada, cal que us hi inscriviu emplenant el següent formulari i, un dia abans de la xerrada, us farem arribar l’enllaç. A la xerrada només es donarà informació sobre l’ESO. La reunió per al batxillerat es farà més endavant.

Visita a les instal·lacions: El dissabte 5 de març, de 10.00 a 13.00 hores, es podrà fer una visita a les instal·lacions. Es faran en grups de 10 persones. Aquest dia no es farà cap xerrada informativa. Per poder assistir a la visita a les instal·lacions, cal fer-ho amb cita prèvia. No podrà accedir al centre ningú que no tingui cita prèvia. Si voleu assistir-hi més d’una persona per família, cal fer una reserva per a cada persona. Per sol·licitar cita prèvia, cal que la demaneu emplenant aquest altre formulari.

Per últim, us enllacem tres vídeos, que vàrem fer el curs passat, per si són del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: