INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Sortida de convivència de 1r d’ESO

Aquest dilluns la pluja ens ha donat una petita treva i tot el nivell de 1r ESO de l’Institut Can Roca hem pogut anar al Llac Petit de Terrassa. Allà hem fet dinàmiques i jocs que ens han permès conèixer als nostres companys i companyes una mica millor.

Aquest tipus d’activitat és molt interessant realitzar-la en el primer nivell de l’ESO, ja que és alumnat que acaba d’arribar al nostre centre i d’aquesta manera fomentem la seva acollida. Us compartim un parell de fotografies perquè comproveu com de bé ens ho hem passat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: