INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Portes obertes 2021

S’acosten les dates per fer la preinscripció, prevista entre el 17 i el 24 de març. Com cada any, farem algunes accions de portes obertes per donar a conèixer el projecte educatiu del centre, tot i que, enguany, s’adaptaran a la situació sanitària causada per la pandèmia per covid-19.

Tenim previst oferir-vos un vídeo amb els aspectes més destacats del nostre projecte educatiu, així com una xerrada en format telemàtic per part de l’equip directiu, que serà el dilluns 8 de març, a partir de les 18.00 hores. En funció de la quantitat de famílies interessades farem una o dues xerrades. Per tal de poder fer-ne la planificació, us demanem que ompliu el següent formulari si teniu interès en assistir-hi o rebre més informació:

Formulari portes obertes

One response to “Portes obertes 2021

  1. CARMEN MARTIN PEREZ 10 febrer 2021 a les 22:21

    Jornada portes obertes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: