INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

IMPORTANT: S’anul·la la jornada de portes obertes prevista pel proper dissabte dia 14 de març

Us informem que com a mesura de precaució davant la situació sanitària generada pel brot de coronavirus, hem decidit suspendre l’activitat de portes obertes prevista pel proper dissabte dia 14 al matí, atès que es desaconsella evitar situacions en les quals hi pugui haver aglomeracions de persones i no podem assegurar una organització que garanteixi que no es produeixin aglomeracions.

Tot i així, per tal de donar-vos informació detallada de les característiques del centre i de les particularitats del projecte educatiu, en breu elaborarem materials audiovisuals amb explicacions detallades, així com un recorregut virtual per les instal·lacions del centre i us posarem a l’abast un formulari per tal que ens feu totes aquelles preguntes o dubtes que us puguin sorgir. Recordeu que teniu a l’abast informació a l’apartat Projecte educatiu d’aquesta web.

En cas que abans de l’inici del període de preinscripció la situació fos més favorable, intentaríem organitzar una jornada de visita a les instal·lacions.

Us demanem disculpes i comprensió per les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar, hem decidit optar per una estratègia de prevenció davant la incertesa generada per aquesta crisi sanitària.

Equip directiu INS Can Roca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: