INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

IMPORTANT: cancel·lació de les colònies de 2n d’ESO

Lamentem comunicar-vos que d’acord amb el comunicat en relació amb el coronavirus que ha emès fa una estona el Departament d’educació, en el qual s’insta a no fer activitats fora del centre en les quals concorri simultàniament més d’un centre escolar, i en converses amb l’empresa organitzadora de les colònies, hem considerat adient suspendre l’activitat. 

Lamentem profundament les molèsties que pugui generar aquesta decisió a les famílies i a l’alumnat afectat i us mantindrem puntualment informats de les novetats. Us demanem la màxima comprensió atès que es tracta d’un tema de seguretat sanitària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: