INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Situació meteorològica prevista per a demà, 21 de gener

Arran de diverses informacions que estan corrent per les xarxes socials, us informem que, en aquest moment, no hem rebut cap notificació de suspensió de les classes pel dia de demà de part del departament d’educació per a la nostra ciutat. Atenent les recomanacions de protecció civil i de l’ajuntament de Terrassa, no realitzarem activitats a l’exterior, però l’activitat lectiva es manté.

Si hi hagués algun canvi en aquesta situació, us n’informaríem urgentment a través de la web i de l’aplicació Esemtia. Tanmateix, si demà al matí, trobeu una situació meteorològica molt adversa per la qual creieu oportú no portar als vostres fills/es al centre i sempre i quan hi hagi una justificació escrita per part de la família, les absències es consideraran justificades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: