INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Resultat de l’acció de neteja “Let’s clean up Europe 2019”

El passat 12 de maig unes 30 persones, entre alumnes, famílies i professorat, ens vam trobar per netejar un espai de l’Anella Verda de Terrassa. Durants aquests dies s’han fet actuacions com aquestes a tota Europa. Va ser una jornada profitosa per la neteja que vam fer, però trista per la quantitat de residus que vam trobar.

Aquí teniu el resultat de la nostra feina:- 10 sacs grans de plàstic- 11 sacs grans de rebuig- 3’5 sacs grans de vidre- 1 sac gran de paper- 4 pneumàtics- 1 matalàsMoltes gràcies a tots els que vau participar i també a tots aquells que esteu conscienciats amb la problemàtica dels residus que generem.

Us deixem l’enllaç al reportatge que van fer al Canal Terrassa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: