INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

IMPORTANT: Convocatòria de vaga dijous 21 de febrer

El proper dijous 21 de febrer l’organització sindical Intersindical CSC ha convocat una jornada de vaga general en tot l’àmbit territorial de Catalunya.

Atenent al legítim dret del professorat de secundar la convocatòria de vaga per aquest dia, no podem garantir el desenvolupament normal de l’activitat escolar. D’altra banda, el centre complirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya segons l’ordre TSF/ /2019, de 18 de febrer, que en el cas de l’ensenyament secundari és una persona de l’equip directiu.

Per tot l’esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d’assistir al centre, que restarà obert durant tot l’horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

One response to “IMPORTANT: Convocatòria de vaga dijous 21 de febrer

  1. Antoni Pardo 20 febrer 2019 a les 22:23

    unaltre cop igual? que be viviu els funcionaris només cal que surti un tema caldent per declarar vaga i no fotre ni el brot, os quejais de los alumnos que no hacen ni el huevo, pero como lo van hacer con un ejemplo tan desastroso como vosotros. Rezad para que no llegue ni a presentarme en las elecciones municipales del 2023 pq entonces no tendré ningún miramiento en hacer limpieza en los institutos de primária y secundaria. aumentaré en 200.000€ el pressupuesto en inspecciones para que estos inspectores puedan verificar el rendimiento del alumnado de cada asignatura para pasar un informe al gobierno central de que profesores su clase rinde más y de cuales rinde menos, a estos ultimos pediremos por escrito su dimisión en el ministerio de educación tambiés se revisarán las bajas las cuales serán exentas decualquier despido las de maternidad o paternidad y aquellas que tengan un justificante médico.

    Antoni Pardo i Amores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: