INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

IMPORTANT: Vaga general dels serveis públics, demà dimecres 12 de desembre

Demà, dimecres 12 de desembre, hi ha convocada una jornada de vaga general dels treballadors dels serveis públics per part dels sindicats CCOO i UGT, per exigir el retorn abans d’acabar l’any de la paga de 2013 i un calendari de retorn els propers dos anys de les pagues de 2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.

Atenent al legítim dret del professorat de secundar la convocatòria de vaga per aquest dia, no podem garantir el desenvolupament normal de l’activitat escolar. D’altra banda, el centre complirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya, que en el cas de l’ensenyament secundari és una persona de l’equip directiu.

Per tot l’esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d’assistir al centre, que restarà obert durant tot l’horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: