INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

L’equip del nostre institut guanya la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat de la UAB!

L’equip que representava a l’institut a la Lliga de debat de secundària i batxillerat de la UAB, format per la Hanna Fernández, l’Albert Jiménez, el Denís Montoya, l’Álex Moreno i el Samir Rezali i capitanejats pel Marc Oriol Crespí han aconseguit guanyar la final! Han tingut com a contrincant l’equip de l’institut Sant Antoni de Pàdua de Mataró, defensant la postura “en contra” al voltant del tema “L’humor té limits?“, en un debat molt igualat i d’un altíssim nivell, que els membres del jurat han resolt amb dos vots al nostre favor i un en contra.

Volem posar en valor la magnífica feina de preparació dels debats que han fet els cinc membres de l’equip i la posada en escena, que ha estat impecable, sota la coordinació del Marc Oriol, professor de filosofia del centre. També volem donar les gràcies a la Universitat Autònoma de Barcelona, en especial a l’equip de la Unitat de Dinamització Comunitària (@comunitatuab), per la bona acollida i la bona organització d’aquesta activitat tan valuosa per a l’alumnat de secundària i batxillerat.

Com a vencedors de la Lliga de Debat de la UAB, l’equip tindrà l’oportunitat de participar a la fase final de la Lliga de debat de secundària i batxillerat de la xarxa Vives d’Universitat, que es farà a la Universitat Miguel Hernández d’Elx de l’11 al 13 d’abril.

Us deixem algunes fotografies amb les millors frases dels membres del nostre equip, un parell de links per si voleu veure els vídeos dels debats i, per descomptat, els donem l’enhorabona per una victòria tan merescuda! Moltíssimes felicitats!!! 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: