INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Informació sobre la vaga convocada per dimarts 3 d’octubre

Com sabeu per demà dimarts 3 d’octubre hi ha prevista una jornada de vaga general, convocada per diverses organitzacions sindicals, en resposta a la violència exercida ahir per alguns cossos policials de l’Estat contra part de la població en actitud pacífica.

Atenent al legítim dret del professorat de secundar la convocatòria de vaga per aquest dia, no podem garantir el desenvolupament normal de l’activitat escolar. D’altra banda, el centre acomplirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya, que en el cas de l’ensenyament secundari consisteix en una persona de l’equip directiu.

Per tot l’esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d’assistir al centre, que restarà obert durant l’horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Alguns organitzacions sindicals han convocat més jornades de vaga, en alguns casos fins al proper 13 d’octubre. Us anirem informant puntualment de les possibles incidències.

Equip directiu INS Can Roca

4 responses to “Informació sobre la vaga convocada per dimarts 3 d’octubre

 1. antoni pardo amores 2 Octubre 2017 a les 12:58

  una vaga política es il·legal per la llei orgànica que regula el dret de lliure expressió dels treballadors.
  Poden haver-hi conseqüències penals pels promotor i pels tutor legals dels menors.
  desconvoquin la vaga!!

 2. Notna 2 Octubre 2017 a les 13:00

  Real Decreto-Ley 17/1977, de 4 de marzo, sobre relaciones de trabajo.

 3. INS Can ROca 2 Octubre 2017 a les 13:05

  La vaga ha estat convocada pels principals sindicats de l’ensenyament; des del centre només informem que és possible que hi hagi professorat que s’hi aculli. Dirigiu els escrits als convocants de la mateixa si ho creieu convenient. Salutacions.

 4. Susana 1 Octubre 2018 a les 12:12

  no nomes informeu si no que també doneu suport y aixo us sortira car pq he presentat denúncia contra el centre a la ambaixada Española al Regne Unit y unaltre conjuntament amb pares mares i alumnes d’altre centres al tribunal europeu sobre la volneració dels drets a catalunya per part del independentistes, com adoctrinament a les aules, discriminació ideològica etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: