INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Llistat de llibres de text de 1r i 2n de batxillerat

Benvolgudes famílies, pel curs vinent l’equip docent de batxillerat ha considerat necessari, atesa la dinàmica dels ensenyaments, la utilització de llibres en format paper en algunes de les matèries. Així doncs, us passem el llistat de llibres que s’utilitzaran al centre. Les matèries que no surten al llistat adjunt és possible que utilitzin o bé llibres digitals (en aquest cas la demanda de llicències es farà des del centre) o bé material propi elaborat pel professorat.

Els llibres els podeu adquirir pel vostre compte o bé a través de l’AMPA del centre. En aquest cas, s’oferirà un descompte variable en la quota de material segons en sigueu socis o no. Si opteu per aquesta possibilitat, rebreu la informació de com fer-ho la primera setmana de setembre a través d’aquesta web.

Llistat de llibres de 1r i 2n de Batxillerat

Important: ens han informat des de l’editorial que els llibres “Trama” i “Pas i repàs” es venen conjuntament en un sol pack. Per tant, només cal que demaneu el primer (“Trama”). Perdoneu de nou les molèsties.

Que passeu un bon estiu!

11 responses to “Llistat de llibres de text de 1r i 2n de batxillerat

 1. Dolo ( mare Pau Ros) 28 Agost 2017 a les 11:24

  Dubte a 1r de batxillerat consta de 2 llibres en la materia de Llengua Catalana, en diuen desde la llibreria Cinta que son igual però un del 2008 i l.altre de 2017. S.ha de fer els 2 llibres? O 1 dels 2 perque el de 2008 diuen que serà molt dificil d.aconseguir.

  Gracies i ja direu

  • inscanroca 28 Agost 2017 a les 12:10

   Bon dia Dolo,
   Sembla que hi havia una errada a l’ISBN del llibre “Pas i repàs”, que és un llibre d’exercicis, no pas de text com el “Trama”. Ho hem corregit al llistat de llibres i hem posat un avís al web. Gràcies per fer-nos adonar de l’error. Salutacions.

  • inscanroca 28 Agost 2017 a les 13:20

   Hola de nou, Dolo. Com hauràs vist a l’entrada del web, només cal que demaneu el llibre “Trama”, ens han informat des de l’editorial que venen en pack, retractilats junts, hem deixat només l’ISBN del primer llibre per evitar més confusions. Gràcies de nou per fer-nos adonar del problema. Salutacions.

 2. Dolo 28 Agost 2017 a les 14:11

  Perfecte de totes maneres he anat només a informar de preus i disponibilitat dels llibres, m’han informat que d’angles no el tenen i que s’ha de demanat i triguen una setmana. De Català i Història si que el tenen.
  Per tant m’espero a que ens comuniqueu el dia de principis de setembre que podem adquirir-los a lnstitut i sorti una mica més economic.
  Gràcies i salutacions

 3. SUSANA 30 Agost 2017 a les 0:37

  Hola perdonad, entonces serán 5 libros para 1°bachillerato social?,
  Es que mi hija no se porque me dijo que los 2 últimos no se cogían. Alguien me lo puede aclarar por favor?. GRACIAS

 4. SUSANA 30 Agost 2017 a les 0:38

  Hola perdonad, entonces serán 5 libros para 1°bachillerato social?,
  Es que mi hija no se porque me dijo que los 2 últimos no se cogían. Alguien me lo puede aclarar por favor?. GRACIAS……..

 5. inscanroca 30 Agost 2017 a les 8:29

  Bon dia Susana, els llibres que ha de comprar van en funció de les matèries de modalitat que cursi la seva filla. És possible fer l’itinerari de batxillerat social sense cursar aquestes dues matèries. Només els ha de comprar si cursarà les matèries de llatí i grec; això ja ho ha hagut de triar en el moment de fer la matrícula, cal que revisi la tria de matèries de modalitat que va fer per saber si els ha de comprar o no.

 6. SUSANA 30 Agost 2017 a les 19:34

  Hola y si alguien tiene este libro ya, también sirve o hay que coger el otro. (ISBN 9788430752423) GRACIAS. Espero respuesta.

 7. Susana amores 8 Setembre 2017 a les 14:39

  Hola el meu fill comença primer de batxillerat….i al veure l ‘ horari no recorda quines materies ha escollit….ja que només veu les inicials….
  Com podem veure la tria de materies que va escollir quan ja las hem donat per fer la matricula? Ha agafat el batxillerat social
  Gràcies i salutacions

 8. SUSANA 23 Setembre 2017 a les 9:20

  No tengo claro, por favor de catalán cuantos libros son por favor es urgente

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: