INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Escrit i fotografies de les colònies de 2n d’ESO

El dia 1-3-2017 vam sortir de l’institut a les 6.30h del matí. Quan vam arribar, vam anar directament a pistes, a la Molina, i vam passar tot el dia esquiant. Va ser molt divertit i comportava molt esforç, hi havia gent que era la primera vegada que trepitjava uns esquis i vam apendre moltes coses.

Vam estar allotjats a l’alberg Mare de Dèu de les neus.  Els dies que quedaven vam fer el següent: escalada, tirolina, pont de mico, cursa d’orientació, jocs cooperatius i construcció de catapultes. Va ser molt emocionant ja que vam treballar les emocions i ens ho vam passar molt bé convivint junts aquests tres dies.
Berta Rodríguez
2n d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: