INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Recordatori: demà, dilluns dia 10, sessions informatives amb les famílies a 1r, 2n i 3r d’ESO i 1r de Batxillerat.

Demà, dilluns dia 10 d’octubre, a les 18.00 hores, està previst fer una sessió informativa per a les famílies sobre els trets característics i el funcionament del centre per les famílies amb alumnat a 1r, 2n, 3r d’ESO i 1r de Batxillerat. La reunió per a les famílies de l’alumnat de 4t d’ESO serà dilluns dia 17 d’octubre a les 18.00 hores. És molt convenient l’assistència per tal de conèixer les particularitats del funcionament del centre i tenir un primer contacte amb el tutor/a del vostre fill/a en cas que encara no l’hagueu tingut. La reunió tindrà lloc a les instal·lacions del centre, a l’aula del grup on el vostre fill/a fa classes habitualment i serà dirigida pel tutor/a del vostre fill/a.

A més, tal i com es va fer l’any passat, farem una petita formació sobre l’App de Virtusclass per accedir, en tot moment, a la informació sobre el seguiment dels seus fills/es, entre tots hem de vetllar per la seva educació i per la seva formació. És molt important l’assistència a aquesta sessió informativa sobretot en el cas de les famílies d’alumnat de 1r d’ESO perquè els donarem les credencials per tal de poder fer servir l’aplicació.

Per baixar l’App ho podeu fer als següents enllaços:

És molt convenient venir amb la App ja descarregada per tal de poder entrar a l’app per primera vegada i poder solucionar possibles problemes durant la reunió mateixa.

Data: 1r, 2n i 3r d’ESO i 1r de Batxillerat: Dilluns 10 d’octubre  / 4t d’ESO: dilluns 17 d’octubre

Hora: 18.00 h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: