INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Frankfurtada Salvavides, dijous 26 de maig de 18.00 a 20.00 hores

Com ja sabeu, volem fer de Can Roca un centre cardioprotegit mitjançant la instal·lació d’un DEA (Desfibril·lador extern automàtic), i per a poder-lo finançar hem llençat una campanya de venda de braçalets amb col·laboració del Projecte Salvavides i la Fundació Leo Messi.

Els alumnes del centre i les famílies de l’AMPA han estat venent bracelets a títol individual durant tot el curs i s’han organitzat dues frankfurtades els dos darrers dimecres, però encara ens en queden molts per vendre i poder instal·lar el dispositiu! Així que l’AMPA del centre s’ha animat a donar una nova empenta a la campanya i ha organitzat un tercer berenar de Frankfurts el proper dijous 26 de maig, de 18.00 a 20.00 hores al pati nou (entrada pel carrer de Vilafranca del Penedès).

Pensem que aquesta iniciativa d’instal·lar el DEA pot beneficiar no només el centre, sinó a tot el barri (perquè el centre és obert moltes hores al dia i el DEA està a disposició de tot aquell qui ho pugui necessitar), i que aquest berenar és una bona oportunitat d’acostar l’institut als alumnes i famílies de les escoles del nostre barri.

Us animem a venir a passar una estona amb nosaltres per una bona causa i us demanem la vostra col·laboració per a fer difusió d’aquesta activitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: