INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

El grup “Aurum”, de 4t d’ESO, rep el primer premi del concurs escolar “Consumópolis 11”

Per quart any consecutiu hem assistit a l’entrega de premis del concurs escolar Consumópolis, que enguany celebra la seva onzena edició. El treball que va presentar un grup del centre ha estat reconegut amb la primera  posició de la seva categoria a la fase autonòmica del concurs, premi dotat amb 1.000 euros.

El guanyador ha estat l’equip Aurum format pel Ferran Anton, l’Olga Arrue, l’Albert Jiménez, el Denís Montoya i l’Álex Moreno, tots ells alumnes de quart d’ESO. El treball s’ha realitzat des de les optatives d’informàtica i tecnologia.

El concurs Consumópolis està organitzat per l’Agència Catalana del Consum en la seva fase autonòmica i per l’Instituto Nacional de Consumo en la seva fase estatal. El treball reconegut amb el primer premi passa ara a participar a la fase estatal. El concurs pretén fomentar els hàbits de consum responsables entre els escolars i en aquesta onzena edició, que duia per títol “Tu consumeixes: Es consumeix igual a tot arreu?”, s’ha fet èmfasi en les diferències en els hàbits de consum entre diverses àrees del món.

L’acte es va celebrar a l’Escola del consum de Catalunya, on vàrem recollir els diplomes acreditatius i un obsequi de mans del jurat i de la directora de l’Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera, i on posteriorment vàrem gaudir d’un petit pica-pica i d’un taller sobre publicitat.

No cal dir que estem molt i molt contents d’haver guanyat aquest premi per quart any consecutiu. Felicitats als equips guanyadors i a la resta d’equips participants pels bon treballs que han elaborat!

Us deixem el treball que vàrem presentar: Un món de cultures

Nota de premsa publicada per l’Agència Catalana del Consum.

IMG-20160519-WA0003

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: