INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

“Frankfurtada” salvavides: dimecres 11 i dimecres 18 de maig (a les 19.00h)

Com ja sabeu, volem fer de Can Roca un centre cardioprotegit mitjançant la instal·lació d’un DEA (Desfibril·lador extern automàtic), i per a poder-lo finançar hem llençat una campanya de venda de braçalets amb col·laboració del Projecte Salvavides i la Fundació Leo Messi.

Els alumnes del centre i les famílies de l’AMPA han estat venent bracelets a títol individual durant tot el curs, però encara ens en queden molts per vendre i poder instal·lar el dispositiu! Així que l’AMPA del centre s’ha animat a donar una empenteta a la campanya i ha organitzat un berenar de Frankfurts els dos propers dimecres (11 i 18 de maig) a les 19h al pati de l’institut.

Pensem que aquesta iniciativa d’instal·lar el DEA pot beneficiar no només el centre, sinó a tot el barri (perquè el centre és obert moltes hores al dia i el DEA està a disposició de tot aquell qui ho pugui necessitar), i que aquest berenar és una bona oportunitat d’acostar l’institut als alumnes i famílies de les escoles del nostre barri.

Us animem a venir a passar una estona amb nosaltres per una bona causa i us demanem la vostra col·laboració per a fer difusió d’aquesta activitat.

Bona frankfurtada!

FRANKFURTADA

One response to ““Frankfurtada” salvavides: dimecres 11 i dimecres 18 de maig (a les 19.00h)

  1. Isabel 12 Mai 2016 a les 12:14

    MOLTES GRÀCIES mares i pares i professors que heu col·laborat, i a tot l’alumnat que ha participat! El proper dimecres, més i millor!!! Veniu nombrosos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: