INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Visites a Barcelona de l’optativa MusicART

El passat 15 de desembre, l’alumnat de 4t de l’optativa MusicART, va visitar el Gran Teatre del Liceu per veure l’espectacle de dansa neoclàssica creat per la Companyia IT Dansa. Aquesta jove companyia de l’Institut del Teatre, primer ens va fer un breu recorregut per la història de la dansa, i a continuació, ens van presentar les coreografies «Un ballo», de Jirí Kylián, i «Minus 16», d’Ohad Naharin.

En aquesta primera visita a Barcelona, també vam fer un recorregut pel centre històric de la ciutat amb l’objectiu d’iniciar un treball que finalitzaria amb una segona visita a la ciutat el 12 de gener, i la excel·lent exposició oral, per part de tots els alumnes de l’optativa, del comentari que havien fet de les obres arquitectòniques que tenien assignades.

Van ser uns autèntics guies turístics!!!

Us deixem l’enllaç a un vídeo amb fotografies de les dues sortides: vídeo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: