INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Els primers mesos al Can Roca!

Al 1r trimestre vam realitzar la lectura del llibre d’En Yu i en Kei tornen al Japó, així que la nostra primera sortida va ser al XXI Saló del Manga a Barcelona. Això ens va permetre conèixer una mica més la cultura oriental, i vam realitzar activitats relacionades amb aquesta.

Vam realitzar un taller de mandales, un altre d’origami, i vam dir les nostres primeres paraules en japonè Va ser molt divertit! I ens ho vam passar molt bé veient l’exposició!

Pocs dies més tard, el 17 de novembre, vam anar a Calafell per visitar la Ciutadella ibèrica, ja que a Ciències socials vam treballar els ibers. I ens vam posar en el lloc d’un autèntic iber de fa més de 2000 anys construint un habitatge, disfressant-nos com ells i practicant la seva escriptura.

I finalment vam participar al projecte de col·laboració entre l’INS Can Roca i la Llar de Terrassa, compartint uns moments molt especials amb els avis, i realitzant amb ells els tallers que fan diàriament. Ja els hem promès que tornarem alguns dies més al llarg de l’any.

Text escrit amb la col·laboració de Guillem del Aguila de 1r D i Majda Hafhaf de 1r C

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: