INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Recollida dels premis Consumópolis 10

Per tercer any consecutiu hem assistit a l’entrega de premis del concurs escolar Consumópolis, que aquest any celebra la seva desena edició. Enguany, els treballs de dos dels grups del centre han estat reconeguts amb la segona i tercera posició de la seva categoria (segon cicle de secundària) a la fase autonòmica del concurs, premis dotats amb 600 i 300 euros respectivament.

L’equip Can Romans format per Yerai  García, Jairo González, Albert Jiménez, Albert Mangot i l’Adrià Nebot ha obtingut la segona posició, mentre que l’equip Carpe Diem, format per Tamara Cepillo, Pau Garrido, Joel Gómez, Laura Lorente, Joan Prieto i Laura Santervás ha obtingut la tercera posició.

El concurs Consumópolis està organitzat per l’Agència Catalana del Consum en la seva fase autonòmica i per l’Instituto Nacional de Consumo en la seva fase estatal. El concurs pretén fomentar els hàbits de consum responsables entre els escolars i en aquesta desena edició duia per títol “El teu consum té història: 1o anys de Consumópolis, 30 anys de consum”.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori de l’Escola del consum de Catalunya, on hem recollit els diplomes acreditatius i un obsequi de mans del jurat i del director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i on posteriorment hem gaudit d’un petit pica-pica i d’un taller, molt interessant, sobre publicitat.

No cal dir que estem molt i molt contents d’haver guanyat aquests premis per tercer any consecutiu! Felicitats als equips guanyadors i a la resta d’equips participants pels bons treballs que han elaborat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: