INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Participació a les proves Cangur

Una vintena d’alumnes de 3r d’ESO han participat avui, per primera vegada, a les proves Cangur. Enguany és la vintena convocatòria d’aquesta activitat, que es realitza internacionalment i consisteix en la resolució de 30 problemes matemàtics en un temps de 75 minuts. Enguany hi ha hagut gairebé 25.000 alumnes inscrits.

La prova ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), on hem tingut una molt bona acollida, i ha sigut una experiència molt ben valorada per part dels alumnes, que hi han participat de manera voluntària.

Aprofitem per agrair a la Societat Catalana de Matemàtiques  i al professorat de la Comissió Cangur l’esforç i la bona organització de l’activitat. Les puntuacions es coneixeran a principis d’abril. Us deixem algunes fotografies de la jornada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: