INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Sortida de 3r d’ESO al circuit BMX

Ahir, dimecres 18 de Febrer, l’alumnat de 3r ESO va anar al circuit permanent de BMX del barri de Les Arenes de Terrassa a realitzar una de les activitats de promoció esportiva del Pla Català d’Esport a l’Escola: la BMX, dins l’assignatura d’Educació Física.

En arribar al circuit els alumnes es va van dividir en dos grups: els que tenien més experiència amb la bicicleta i els que en tenien menys. En Francesc va ser el monitor pels principiants amb la col·laboració de la nostra professora d’educació física, la Núria. Els altres alumnes van anar amb el David, que era el monitor per a la gent que tenia més experiència.

El grup de principiants van començar amb un circuit més reduït que consistia en un cercle amb dues pujades i baixades per a que poguessin aprendre a mantenir-se en equilibri i aprendre les tècniques bàsiques de muntar en bicicleta (BMX). Després, els principiants van començar a fer el recorregut del circuit real, els quals ho anaven fent poc a poc per així agafar més confiança per poder fer tot el circuit sense ajuda. Vam viure molts canvis emocionals, de la por a l’alegria i de la satisfacció a la necessitat de voler recórrer tot el circuit.

Els alumnes amb més experiència, van començar fent la meitat del circuit per escalfar i acostumar-se al circuit, i després de tres voltes, van recórrer l’altra meitat del circuit en unes altres tres voltes. Un cop superat tot el circuit per parts, van pujar a la rampa d’inici i van fer tot el circuit complert fent voltes seguides, després van fer el circuit sense pedalar i, per acabar, van fer curses molt emocionants entre ells. Va ser una sensació molt bona per a tots/es, mentre que al principi alguns sentien por de caure en alguna rampa, altres s’ho passaven molt bé recorrent el circuit una i una altra vegada, sentint el desafiament per part dels altres a l’hora de fer les curses, però, sobretot, es van divertir molt pedalant sobre la bicicleta i fent el circuit.

Va ser una experiència molt agradable i divertida, on ens ho vam passar molt bé, i ens van tractar amb molta amabilitat.

Un cop més, agraïm la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa per organitzar aquest tipus d’activitats que ens permeten vivenciar noves i atractives experiències.

Alumnes de 3rESO

David Rico

Denís Montoya

One response to “Sortida de 3r d’ESO al circuit BMX

  1. Arnau Sarraseca 22 febrer 2015 a les 14:37

    Poseu les altres fotos que hi han molt poques 😦

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: