INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Visita a TV3 i a la gravació del programa “Divendres”

El passat dilluns dia 3 de novembre, l’alumnat de 3r d’ESO del centre va realitzar una visita a les instal·lacions de Televisió de Catalunya (TV3). Al matí vam fer la visita, durant la qual  vam recórrer diversos espais, vam visitar els platós on es graven alguns programes de la cadena, com ara els informatius, els programes d’esports, etc. A més, vam poder passar una estona a la sala de control d’esports, així com a una de les sales de caracterització i, fins i tot, ens van deixar pujar a una unitat mòbil.

La visita va ser guiada per un professional de la cadena que ens va explicar certes interioritats del canal, així com algunes particularitats tècniques i, tot i que no està permès fer fotografies a les instal·lacions, ens van proporcionar una videocàmera per enregistrar tota la visita.

Després de dinar vam assistir com a públic convidat a la gravació, en directe, del programa Divendres, conduït pel Xavi Coral, on vam poder viure en primera persona com s’enregistra un programa d’aquestes característiques. Aprofitem per agrair al tertulià Sebastià Serrano que, un cop acabada la tertúlia d’actualitat, s’acostés a felicitar-nos pel bon comportament i l’atenció que vam mostrar en tot moment, malgrat que els temes de la tertúlia eren una mica densos per a un públic com nosaltres.

Tot i la cua quilomètrica que vam trobar al tornar cap a casa, l’experiència va valer molt la pena! Us deixem un parell de fotografies i un enllaç al programa Divendres perquè pugueu comprovar que vam ser un gran públic!

IMG-20141103-WA0000 IMG-20141103-WA0005

http://www.tv3.cat/videos/5323051/Divendres–03112014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: