INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Recollida dels premis Consumópolis 9

Per segon any consecutiu hem assistit a l’entrega de premis del concurs escolar Consumópolis, que aquest any celebra la seva novena edició. Enguany, els treballs de dos dels grups del centre han estat reconeguts amb la primera i la segona posició de la seva categoria a la fase autonòmica del concurs, premis dotats amb 1.000 i 600 euros respectivament.

Novetat: Nota de premsa publicada per l’Agència Catalana del Consum.

L’equip Ventors format per l’Andrea Fernández, el Yerai Garcia, l’Albert Jiménez, l’Albert Mangot i l’Adrià Nebot han obtingut la segona posició, mentre que l’equip No Names, format per l’Álvaro Edo, l’Álex Moreno, la Laura Plaza, el Joan Albert Romero, el Javier Rodríguez i el Miguel Ángel Tortosa han obtingut la primera posició. Tots dos grups pertanyen a la classe de 2nC i han estat acompanyats per la resta de companys i companyes de la seva classe durant la recollida del premi.

El concurs Consumópolis està organitzat per l’Agència Catalana del Consum en la seva fase autonòmica i per l’Instituto Nacional de Consumo en la seva fase estatal. El treball reconegut amb el primer premi passa ara a participar a la fase estatal. El concurs pretén fomentar els hàbits de consum responsables entre els escolars i en aquesta novena edició, que duia per títol “Consumir entre pantalles”, s’ha fet èmfasi en el consum responsable de les noves tecnologies.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori de la Universitat Pompeu Fabra, on hem recollit els diplomes acreditatius i un obsequi de mans del jurat i del director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i on posteriorment hem gaudit d’un petit pica-pica.

No cal dir que estem molt i molt contents d’haver guanyat aquest premi per segon any consecutiu. Felicitats als equips guanyadors i a la resta d’equips participants pels bon treballs que han elaborat!

One response to “Recollida dels premis Consumópolis 9

  1. Jerold 9 Agost 2014 a les 5:08

    Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before
    but after going through some of the articles
    I realized it’s new to me. Regardless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking it and checking back often!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: