INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

El projecte de col·laboració amb l’escola Fàtima, als informatius d’Antena 3

Demà divendres 21 i dissabte 22 de febrer l’Institut Can Roca participa a les jornades d’emprenedoria “Educar el Talent Emprenedor” organitzades per la Fundació Príncep de Girona en col·laboració amb la Fundació Trilema. El motiu de la nostra participació és que han escollit un projecte realitzat al nostre institut on es desenvolupa la competència “aprendre a emprendre”.

Aquest projecte es realitza des de l’optativa “Creixem plegats amb la música”, treballant de manera transversal i implicant diferents assignatures, principalment la de Timó de Vida. El fet d’haver estat escollits ha suposat que la cadena d’Antena 3 hagi vingut a gravar al nostre institut durant la realització de l’optativa. Us informem que Antena 3 emetrà el divendres 21 de febrer a les 3 de la tarda i, el mateix divendres, a les 9 de la nit, les imatges gravades al nostre institut en les quals alguns dels seus fills hi participen. Us deixem unes imatges de la gravació d’ahir:

image (1) image (2) image (3) image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: