INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Concert de Nadal, dijous a les 18.30 hores (a l’auditori de l’avinguda Béjar, 299)

Com ja us hem anunciat el proper dijous 19 de Desembre tindrà lloc el Concert de Nadal que vostres fills/es han preparat amb molta il·lusió i esforç. En el concert d’aquest any també participaran alumnes de l’Escola Fàtima, ja que a l’optativa Creixem plegats amb l’art han preparat cançons conjuntament i han après el llenguatge de signes. Ha estat una experiència excepcional tant pels alumnes com pel professorat.

Els alumnes de segon d’ESO, dintre del projecte que estan realitzant a l’assignatura de Timó de Vida, per tal de recaptar diners per les colònies d’aquest curs, han preparat un berenar i organitzaran diferents paradetes per vendre objectes de regal que ells mateixos han realitzat. Els demanem que cada alumne porti una coca o entrepans petits per vendre. Per facilitar la venda dels productes obrirem portes a les 18.00 hores.

Us animem a assistir per gaudir tots plegats amb il·lusió d’aquest concert!

Dia: 19 de Desembre

Hora: 18.30

Lloc:  Auditori Avinguda Béjar, 299

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: