INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Visita de testimonis de La Marató

El passat dilluns 9 de desembre alumnes i professorat de l’institut vam rebre una lliçó de superació i lluita personal per part de la dotzena de testimonis que van explicar-nos, de manera molt vivencial, la seva lluita diària contra la malaltia que pateixen. Tots ells són testimonis molt valuosos de malalties com l’Alzheimer, l’Esclerosi Múltiple i el Parkinson.

Vam poder escoltar, també, la veu de professionals que dia rera dia ajuden a aquests malalts a portar una vida tranquil·la.
En nom de l’Institut Can Roca volem agrair molt sincerament l’aportació de l’experiència d’aquests testimonis així com la seva senzillesa i proximitat a l’hora de fer entendre al nostre alumnat què significa patir una malaltia neurodegenerativa.
Els desitgem molta sort a:
Maria José del Águila
Joan Giménez
Pepita Sánchez
Teresa Morillo
Gisela
Ramon i Dolors
Leonor i Pepe
Maite
Sílvia Ramos
Joan Pont
Josep Mª Rovira
Oriol Capellas
Recordeu que La Marató de TV3 tindrà lloc el proper diumenge dia 15 de desembre i que podeu fer les vostres aportacions a través de les diverses activitats organitzades per l’institut o bé directament el mateix dia 15 trucant al telèfon 905 11 50 50 o fins al 14 de març a través de les opcions que trobareu clicant en aquest enllaç. Enguany La Marató destinarà els diners que es recaptin a la investigació de les malalties neurodegeneratives, tal i com explica el vídeo que vàrem fer a l’institut.
A continuació teniu un petit recull fotogràfic de la visita dels testimonis:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: