INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Vídeos per a La Marató i la Creu Roja

A continuació us deixem els vídeos de difusió que vàrem preparar des de la comissió de vídeos el passat dijous dia 5 per a donar a conèixer les campanyes solidàries que s’estan duent a terme des de l’institut que, com sabeu, són la recollida de fons per a La Marató de TV3 i la col·lecta de joguines per Nadal per a la Creu Roja.

Van participar en l’elaboració d’aquests vídeos els següents alumnes: Fadoua Benaicha, Víctor Granado, Albert Jiménez, Bernat Jorge, Rosa Méndez, Mairen Pérez, Joan Albert Romero, Pol Tomàs i Andreu Vilarrubí.

Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: