INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

La Marató diu molt de tu

La Marató és un projecte solidari impulsat per la Televisió de  Catalunya. Enguany va dirigida a les persones que tenen malalties neurodegeneratives com són l’Alzheimer, el Parkinson i  l’esclerosi Múltiple, entre d’altres.

Quasi tota Catalunya recaudarà diners per aquestes malalties. La Marató, que se celebrarà el 15 de desembre,  espera que tothom participi activament amb les seves donacions perquè en un futur pròxim es puguin engegar nous projectes per estudiar aquests tipus de malalties.

L’institut Can Roca està col·laborant  en la Marató de Tv3.

Tal i com ens ha explicat un dels professors del centre, en Dani Garreta, “s’estan fent unes caixes de records per vendre-les a  un preu simbòlic i així recaudar diners. La idea va sorgir en una reunió de pares, alumnes i professors i hi  participa tot l’institut. El material està fet amb cartolina de colors, papers decoratius…”

Des de l’institut s’estan realitzant més activitats solidàries per tal de recaudar fons amb aquesta finalitat. Desitgem que aconseguim molts diners per ajudar aquests projectes.

Text realitzat pels alumnes:  C.Consola, J.Moreno, Y.N’Guiri, A. Sarraseca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: