INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Capsetes dels records per la Marató

El dimarts 19 de novembre l’Institut Can Roca va iniciar les activitats solidàries per a la Marató de TV3. Famílies, alumnes i professorat es van trobar en una de les aules de l’institut per construir plegats la “capseta dels records”. La Laura, mestra de professió, va explicar-nos el procés de construcció d’aquestes capsetes, de manera voluntària.

Les capsetes es vendran i els diners recollits serviran per incrementar el marcador maratonià de l’institut (el podeu veure just a la part superior dreta). Entre tots/es aconseguirem incrementar aquesta xifra destinada a la investigació de les malalties neurodegeneratives (Alzheimer, Parkinson, Esclerosi múltiple, etc.).

A continuació us deixem una petita mostra fotogràfica del que va ser un excel·lent treball en equip per una bona causa.

Moltes gràcies a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: