INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Inici de les activitats de l’hort

Un cop acabades les tasques de vallar la superfície de l’hort, a mitjans/finals de la propera setmana donarem inici a les activitats de cultiu. Les activitats de l’hort es realitzen voluntàriament a les hores de pati. Els/les alumnes que vulguin col·laborar-hi, tant de primer com de segon, han d’inscriure’s-hi omplint el següent formulari, on hi ha les instruccions i condicions de participació:

Formulari d’inscripció a l’hort

Enguany hi haurà un grup de voluntaris de 2n d’ESO que faran d’equip permanent i que aconsellaran i ajudaran a l’alumnat que participi a les tasques de l’hort per primera vegada. El calendari de treball de l’hort es publicarà properament. Animeu-vos a participar-hi!

Aprofitem també per reconèixer la bona tasca feta per l’alumnat de 2n d’ESO que des de la matèria de Projectes ha construït la tanca que envoltarà la superfície de l’hort. Moltes felicitats per la bona feina que han realitzat! Us deixem una foto perquè pugueu veure el resultat final:

IMG_20131107_125313

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: