INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Informació sobre la vaga del dijous 24 d’octubre

Per al proper dijous 24 d’octubre hi ha convocada una jornada de vaga general a l’ensenyament públic a tot l’Estat espanyol en contra de l’aprovació de la LOMCE, encara pendent de tràmit al Senat i que s’ha aprovat al Congrés dels diputats de manera unilateral per part del govern actual del Partit Popular sense cap tipus de suport ni de consens per part de la resta de grups parlamentaris ni de la comunitat educativa. En el cas de Catalunya s’hi afegeix la reivindicació en contra de les retallades sobre el sistema educatiu que hem patit els darrers anys i que segueixen vigents.

Atenent al legítim dret del professorat de secundar la convocatòria de vaga per aquest dia, no podem garantir el desenvolupament normal de l’activitat escolar. D’altra banda, el centre acomplirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya segons l’ordre EMO/ /2013 de 21 d’octubre, que en el cas de l’ensenyament secundari és una persona de l’equip directiu.

Per tot l’esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d’assistir al centre, que restarà obert durant l’horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: