INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

La presentació realitzada per l’alumnat de 1rA, finalista del XVIII Concurs “El Gust Per la Lectura”

Volem comunicar-vos que la presentació digital elaborada per un equip de 18 alumnes de la classe de 1r A ha resultat ser finalista del XVIII Concurs El Gust Per la Lectura (categoria C) convocat pel Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics.

El treball s’ha emmarcat dins l’assignatura de Timó de Vida a partir de la feina realitzada sobre el llibre “El món sobre rodes” de l’Albert Casals. Es tractava d’elaborar una presentació digital d’un projecte de viatge, el qual inclogués la intencionalitat del viatge, els punts d’interès de la ruta, propostes d’activitats que demostressin interès per la cultura i les llengües del lloc que es visitarien, informacions pràctiques sobre el clima, allotjaments, pressupost, etc.

Les ànimes conductores del projecte han sigut les alumnes Andrea Garrido i Andrea López, acompanyades de la resta de companys/es de classe, que han fet d’aquest projecte un treball en equip exemplar. Enhorabona a tots i a totes els qui hi heu participat!

El treball finalista el podeu visualitzar en el següent enllaç:

L’acte d’entrega dels premis, durant el qual es donaran a conèixer als guanyadors, tindrà lloc el proper dijous 30 de maig  al  Caixa Fòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), de de 17 a 19h. El desplaçament serà en tren i gratuït per l’alumnat de 1rA. Sortirem del centre sobre les 15 h i hi retornarem sobre les 20.30 h. Us desitgem molta sort!!!

6 responses to “La presentació realitzada per l’alumnat de 1rA, finalista del XVIII Concurs “El Gust Per la Lectura”

 1. Joan Prieto 23 Mai 2013 a les 18:47

  Felicitats classe de 1er A (i sobretot Andrea’s), estic orgullós de que vosaltres quedeu finalistes, os desitjo lo millor, segur que guanyareu a tots els demés… Ànim!!! 😉 a pel primer lloc!

 2. Mairen 24 Mai 2013 a les 14:54

  Sense les meves compañes de clase no hauríem quedat finalistes en aquest concurs.

 3. Mairen 24 Mai 2013 a les 14:55

  companyes*

 4. Clàudia López Alonso 26 Mai 2013 a les 20:45

  Moltes felicitats classe de 1rA!!! Estic molt orgullosa del vostre treball, però sobretot de la meva germana Andrea i de l’altra Andrea 😛 Bé, us desitjo que guanyeu a tots els altres contrincantas!!! 😉

 5. Andrea López 27 Mai 2013 a les 17:30

  Moltes gràcies a tothom! Segur amb els vostres ànims podem aconseguir el primer lloc. Tan de bo podéssiu venir vosaltres, però encara i així us dono les gràcies a tots! Espero que tinguem sort… I TAMBÉ… GRÀCIES A TOTA LA CLASSE PER HAVER PARTICIPAT! 😀

 6. Pingback: La presentació realitzada per l’alumnat de 1rA obté un accèssit al XVIII Concurs “El Gust Per la Lectura” | INS Can Roca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: