INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Els dos equips de l’INS Can Roca obtenen la primera i la tercera posició al concurs “Consumópolis 8”

El passat dia 24 d’abril, els alumnes de l’INS Can Roca vam anar a una recollida de premis a Barcelona. Vam estar a la Universitat Pompeu  Fabra, amb altres escoles guanyadores a l’entrega de premis de la  vuitena edició del concurs escolar “Consumópolis”. Aquest concurs va sobre el consum responsable, i els dos equips participants d’aquest institut han treballat molt i tots dos grups han estat guardonats. El grup que ha quedat primer de tota Catalunya (Canroca2) està format pel Ferran Anton, el Raül Díaz, l’Albert Jiménez, el Denís Montoya i la Marina Muñoz. I l’altre grup (Canroca1), classificat en tercer lloc, l’integren l’Andrea Garrido, l’Andrea López, la Claudia López, l’Albert Matarín i l’Arnau Sarraseca.

IMG_08001

Seguidament, vam visitar el Parc Güell, també de Barcelona, i vam fer una petita gimcana que consistia en respondre unes preguntes que ens plantejava un document. A l’acabar la gimcana, els professors i professores van presentar els guanyadors del concurs de poesia en català de Sant Jordi de l’INS Can Roca. En tercer lloc, de 1rB, va quedar el Raül Díaz, en segon lloc, de 1rC, va quedar classificada la Laura Plaza, i en primer lloc, de 1rA, tenim a l’Andrea Garrido.

2013-04-24 13.53.25

També, vam estar una estona a la platja, esmorzant i jugant a la sorra.

Andrea López Alonso, 1rA

El concurs escolar Consumópolis 8 està dedicat a fomentar els hàbits de consum responsables i saludables, aquesta edició té com a lema: “Entrena’t bé per al consum responsable”. Es tracta d’un concurs molt consolidat que enguany celebra la vuitena edició i que té una alta participació per part de molts centres educatius d’arreu de l’estat. A Catalunya hi han participat prop d’un miler d’alumnes.

El concurs consta de dues fases, una autonòmica, organitzada per l’Agència Catalana del Consum i una estatal organitzada per l’Instituto Nacional del Consumo. La part autonòmica està dotada amb tres premis per a cadascuna de les tres categories (cicle superior de primària, primer cicle de secundària i segon cicle de secundària); els tres premis són de 1.100€ per a l’institut al qual pertany l’equip guanyador, 500€ per al segon classificat i 300€ per a l’equip classificat en tercer lloc.

L’equip Canroca2 ha obtingut el primer premi, dotat amb 1.100€ i la possibilitat de participar a la fase estatal, mentre que l’equip Canroca1 ha obtingut la tercera posició, dotada amb 300€.

Trobareu tota la informació al següent enllaç: Notícies de l’ACC

Aquí us deixem els pósters guanyadors i un recull de fotografies de l’acte d’ahir. Moltes felicitats als equips guanyadors!!!

Cartell classificat en tercera posició del concurs Consumópolis 8

Cartell classificat en tercera posició del concurs Consumópolis 8

Cartell guanyador del concurs Consumópolis 8

Cartell guanyador del concurs Consumópolis 8

4 responses to “Els dos equips de l’INS Can Roca obtenen la primera i la tercera posició al concurs “Consumópolis 8”

 1. Mairen 25 Abril 2013 a les 19:58

  Van fer un molt bon treball!

 2. Isabel 26 Abril 2013 a les 22:37

  Moltes felicitats champions!

 3. Raquel Higueras Picañol 27 Abril 2013 a les 18:21

  Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :):):):):):):)

 4. Raquel Higueras Picañol 27 Abril 2013 a les 18:21

  🙂 🙂 🙂 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: