INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Internet segura

Benvolguts/des,

Les últimes setmanes tot l’alumnat d’ESO va participar en una sèrie de xerrades molt interessants realitzades pels mossos d’esquadra sobre la seguretat d’internet. Com a institut som conscients del aspectes positius que té per l’ensenyament l’ús de les noves tecnologies, però no hem d’oblidar els riscos que comporta.

Entre els objectius principals d’aquestes xerrades destaquen la intenció de conscienciar els adolescents dels diferents perills que s’amaguen darrera d’internet i de les xarxes socials; a més a més també es pretén donar a conèixer algunes de les diferents activitats il·lícites més comuns en les quals poden incórrer o bé poden ser víctimes els adolescents i també alertar de l’increment de les possibilitats d’aïllament social o problemes de socialització que pot provocar l’ús excessiu d’internet. Des del centre ens adonem de l’importat paper que juguen en aquests temps les tecnologies de la informació i les comunicacions en els adolescents i volem que el nostre alumnat estigui preparat, conscienciat i tingui tots els recursos necessaris per utilitzar-les.

L’equip docent de l’institut ha cregut oportú extendre aquesta xerrada a les famílies per així treballar conjuntament en el benefici dels nostres alumnes. Per aquest motiu us  informem de la xerrada per part dels Mossos d’Esquadra, dirigida als pares i que tindrà lloc al nostre institut.

 “INTERNET SEGURA”

Dia: Dilluns 18 de Febrer del 2013

Hora: 19h.

Lloc: INS Can Roca

Creiem que és una proposta molt interessant dedicada a persones adultes per conèixer els perills que ens podem trobar a la xarxa i els riscos als que s’enfronten els nostres fills.

Es parlarà, entre altres coses, dels virus, missatgeria, contrasenyes segures, blocs i fotoblocs, descarregues i consells per a educadors i pares.

Us hi esperem a tots… naveguem segurs!

4 responses to “Internet segura

 1. Laura Santervás 18 febrer 2013 a les 17:59

  Moltes gràcies per avisar-nos

 2. Raquel Higueras Picañol 18 febrer 2013 a les 19:38

  això mateix 🙂

 3. Mairen Perez Ruiz 18 febrer 2013 a les 22:07

  va ser molt interesant aquesta xerrada tan important

 4. Elena 18 febrer 2013 a les 23:14

  Encara que doni bastant por… la xerrada era important per a tots! Encara que als adolescents haurien de viure més temps lliures que els majors, perquè els majors ja han viscut més vides que nosaltrs, els adolescents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: