INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Timó de vida: Visita de l’Esther Núñez i el Damián Blaum

EMPRENEDORS

Esther Núñez i Damián Blaum 

Fa uns dies, a l’institut Can Roca van venir dues persones molt importants. L’Esther i el Damián, ens van explicar una mica el seu dia a dia, la seva professió, etc.

L’Esther és una nedadora professional en aigües obertes. Va néixer a Sabadell. És una noia molt activa, ja que cada dia es lleva especialment per completar el seu entrenament. A més de nedar, l’Esther ha estudiat les carreres d’educació primària i d’educació física. El Damián, és la seva parella, i va néixer a Argentina. Tots dos comparteixen professió, ja que el Damián es dedica al mateix esport que l’Esther. Els dos van començar a nedar als quatre anys, aproximadament. El Damián, va tenir el plaer de participar als Jocs Olímpics de Pekín 2008, encara que no va guanyar. Igual que l’Esther, també té estudis; és llicenciat en Marketing.

Ja que estem treballant l’emprenedoria, aquesta xerrada ens ha anat molt bé, perquè hem pogut conèixer a dos grans exemples d’emprenedors i saber com se senten i què fan per arribar tan amunt. També ens han demostrat que ser emprenedor requereix temps, esforç, patiment i sobretot moltes ganes de fer coses noves i de superar-se.

Andrea López i Andrea Garrido

(en representació dels alumnes de 1r d’ESO de l’INS Can Roca)

[gigya src=”https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf&#8221; width=”400″ height=”267″ flashvars=”host=picasaweb.google.com&hl=es&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2F114678918668218259032%2Falbumid%2F5835884708057730241%3Falt%3Drss%26kind%3Dphoto%26hl%3Des” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer”></embed>%5D

2 responses to “Timó de vida: Visita de l’Esther Núñez i el Damián Blaum

  1. Joel Gómez 21 gener 2013 a les 15:34

    Per mi son uns autentics emprenedors perquè no es facil estar nedant tant de temps a l´aigua.

    Gracies per vindre a l´intitut

  2. Cristian Gutiérrez 21 gener 2013 a les 19:29

    Com bé a dit el Joel, us volem donar les gràcies per vindre al nostra centre 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: