INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

L’INS Can Roca col·labora amb La Marató de TV3 i la Campanya de reis de la Creu Roja

Com diu el títol d’aquesta entrada, des de l’Institut Can Roca volem col·laborar amb dues campanyes solidàries molt consolidades, com són La Marató de TV3 i la Campanya de recollida de joguines de reis, de la Creu Roja.

L’estona del Gust per la Lectura d’aquesta setmana l’estem dedicant a preparar les diverses activitats que durem a terme per a col·laborar amb aquestes dues accions solidàries. Podeu veure i informar-vos de tot allò que estem fent en aquest bloc:

INS Can Roca Solidari

L’anirem actualitzant amb tot allò que anem fent, així que no deixeu de seguir-lo. Feu-li una ullada, val molt la pena!

2 responses to “L’INS Can Roca col·labora amb La Marató de TV3 i la Campanya de reis de la Creu Roja

  1. Raquel Higueras Picañol 29 Novembre 2012 a les 15:17

    m’agrada molt aquests 2 projectes i espero que tot el que fem pugi ajudar a la gent que necessiti joguines i llibres, i tan bé per que aquests diners que va destinats a la la investigació d’aquesta malaltia que acaba amb tantes persones, pugin ajudar molt.

  2. Laura santervás 29 Novembre 2012 a les 18:37

    M’agrada molt aquest projecte perque a les persones que necessiten coses per menjar i coses aquestes li estem donant un cop de má i també m’agrada la comisio que estic fent perque m’agrada fer grulles per poder fer totes les que neccesitem per a les persones que han tingut càncer o que ho està pasant.
    Molta sort!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: