INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Minut de silenci en memòria dels afectats per les riuades de l’any 1962

Ahir, dia 25 de setembre, a les 12 del migdia, tot l’alumnat i el professorat de l’institut vàrem celebrar un minut de silenci en record de les persones que van morir durant les catastròfiques riuades del dia 25 de setembre de l’any 1962, de les quals enguany es conmemora el cinquantè aniversari. El minut va transcórrer amb el màxim silenci i respecte, i va ser especialment emotiu en conèixer que una de les persones que va morir aquell dia era un familiar directe d’un alumne del centre.

Paral·lelament, durant les sessions del Gust per la lectura d’aquesta setmana hem estat treballant sobre aquesta efemèride, a través del visionat d’un documental i de la lectura i comentari de diversos textos sobre els fets tan tràgics que van ocórrer aquell dia.

Us deixem algunes fotografies de l’acte d’ahir:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: