INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

Sessió d’assessorament en emprenedoria

Ahir dimarts dia 4 de setembre tot el claustre de professorat de l’institut Can Roca vàrem fer una sessió d’assessorament sobre com treballar i integrar l’impuls de l’emprendoria dins de les diverses matèries i com a pilar del projecte educatiu del centre.

La sessió va estar conduïda per la Maria Batet, que ens va fer reflexionar sobre què vol dir ser emprenedor/a  i ens va donar diverses pautes i consells molt útils per a començar a treballar i integrar aquest aspecte dins de les diverses matèries.

La jornada de formació va tenir lloc dis del marc de la formació en emprenedoria organitzada pel Consorci per l’ocupació i la promoció econòmica del Vallès Occidental, coordinada per la  Teresa Zamora, a qui volem agrair especialment que ens hagi donat l’oportunitat de  gaudir de la sessió tan profitosa que vàrem tenir amb la Maria Batet.

La Maria ens va contagiar el seu entusiasme i ens va obrir la ment amb multitud d’idees per  a engrescar-nos a treballar amb l’alumnat des del primer dia i aconseguir que siguin els/les emprenedors/es del futur. Tot el claustre de professorat vàrem valorar molt positivament la sessió i volem agrair molt a la Maria l’estona que va compartir amb nosaltres i esperem tornar a gaudir dels seus consells ben aviat!

Per acabar us deixem algunes fotografies de la sessió de formació i l’enllaç al bloc de la Maria Batet, feu-li una ullada, val molt la pena!  http://mariabatet.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: